Hoofdstraat 165
6674 BC Herveld
Tel: 0488 - 451385
Fax (0488) 45 38 11
Mob 06 30 56 85 20

Postadres Postbus 26
6674 ZG Herveld

info@janssenherveld.nl

VCA gecertificeerd

Aannemersbedrijf Gebr.Janssen Herveld B.V. stopt, Bouwbedrijf Janssen Herveld B.V. komt

Aannemersbedrijf Gebr.Janssen Herveld B.V. stopt, Bouwbedrijf Janssen Herveld B.V. komt

HERVELD - Per 1 februari 2010 zijn de gebroeders Sjaak en Hent Janssen gestopt met hun aannemersbedrijf. Hiermee is een eind gekomen aan een familiebedrijf, dat honderd jaar heeft bestaan. Het bedrijf van stichter en overgrootvader Willem Janssen en vader Sjaak Janssen heeft bloeiende tijden gekend en is voor de regio van onmiskenbare waarde geweest. Vele oud-werknemers van het bedrijf hebben inmiddels elders werk gevonden of zijn hun eigen bedrijf gestart. Zoals de broers Gerben en Jan Wiggelman voor twee jaar deden. Ook kochten zij zeer recent de vertrouwde naam en een deel van het materiaal van hun oud werkgever. Daarnaast huren ze sinds kort een deel van de loodsen aan de Tielsestraat 150 in Herveld.

Aannemersbedrijf Gebr. Janssen Herveld BV werkte voor een brede groep opdrachtgevers: overheidsinstellingen, particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen en overige instellingen en beleggers. De bouwprojecten kenmerkten zich dan ook door een grote verscheidenheid. De activiteiten bleven overigens niet beperkt tot het realiseren van nieuwbouwprojecten. Ook verbouwingen, renovaties, groot en klein onderhoud behoorden tot hun activiteiten. Zo was het bedrijf het aannemersbedrijf van de gebroeders Janssen hier gebouwd. En dat geldt eigenlijk voor 'half' Herveld.

Sjaak en Hent weten nog hoe zij zelf in 1976 in het bedrijf stapten. "Met drie man personeel. Dat groeide uit tot vijftien man en in onze hoogtijdagen rond de eeuwwisseling werkten we met een ploeg van vijftig. Onze machinaal timmerwerkplaats hebben we in 2007 verkocht aan Raimond van Schaik. Hij werkte geheel onafhankelijk en draait al jaren zeer succesvol onder de naam Timmerfabriek Janssen Herveld."

Aannemersbedrijf Gebr.Janssen Herveld B.V. stopt, Bouwbedrijf Janssen Herveld B.V. komt

Gerben en Jan Wiggelman vormen samen met zwager Rijk van Kooten de directie van het nieuwe bedrijf Janssen Herveld BV. De 'Wiggelmannen' en 'van Kooten' hebben net als de 'Janssens' een welluidende naam in de bouwwereld en willen deze ook bluiven waarmaken. Men kan bij Bouwbedrijf Janssen Herveld BV terecht voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Stuk voor stuk hebben zij enorme ervaring in de bouw en weten wat kwaliteit is. Ze hebben eveneens het vertrouwen van de Gebroeders Janssen. "We kunnen hen van harte aanbevelen", aldus Sjaak en Hent Janssen.

"Wij zijn gespecialiseerd in de traditionele bouw", vervolgt de drie hoofdige directie. "En klaar voor de toekomst." Bouwbedrijf Janssen Herveld BV vindt u aan de Tielsestraat 150 te Herveld

Sjaak en Hent danken de klanten en relaties voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.

Terug